免費入場睇恐龍暴走

嘩嘩嘩〜喺咩令小朋友大聲尖叫?原來呢度有恐龍出現!

由今日開始到7月14日,維肖維妙的迅猛龍會穿梭愉景新城同小朋友玩遊戲!

大家得以近距離觀賞兼打卡留影,體驗下侏羅紀世界緊繃的氣氛。


只要在入場口取任務指南,用二維條碼 (QR Code) 掃描,一聲「Roar!」,震耳欲聾的恐龍吼叫聲立即環繞場內,大家仿如置身於真實的侏羅紀恐龍世界中,大人細路都嚇一跳!

每逢週末會於D.PARK愉景新城和Donut Village內現身,小朋友可以隨時捕捉其踪影同恐龍合照。


帶上會場的手錶,小朋友們還可以踏上跑道,跟勇猛强悍的霸王龍來個比賽!


恐龍餐單賣相吸引

期間限定的恐龍造型餐「DINO甜咖哩吉列豬扒飯」,成個恐龍腳掌造型的紫菜飯,唔單止聞到香噴噴,望住都唔捨得食落肚啊!

「DINO椰子芒果慕斯」以恐龍蛋作設計賣點,配合曬成個恐龍主題。


可愛恐龍造型的迪諾甜甜圈,細心一看,細緻到甜甜圈上面的裝飾也是一隻隻小恐龍,小朋友們一看便愛上。


場內設施多元化
餐廳分兩層,樓上一層是上烘培班的課室。


小朋友可以參與救火任務,一嚐做消防員的滋味。
還可以做救護員,負責拯救傷者。


套服飾連頭盔都有,一點也不馬虎,小朋友完全投入角色。

場內還有locker,媽媽們可以輕鬆keep bag,盡情投入同小朋友玩。


只要完成整本任務指南並交到Donut Store,即可免費換領逗趣可愛的迷你恐龍玩具和恐龍貼紙乙組,不容錯過!
  
恐龍玩具換領詳情
換領日期 : 2019年4月18日至7月15日
換領地點 : D・PARK愉景新城L1 – DonutVillage.Donut Store